KWPN Stamboekkeuring Oirschot dag 4 groep 3-4

55:563 jaar geleden

MEGA DIESODORETTE - TOTAL US x SPIELBERG, MARILYN MONROE VDT - TOTILAS x JAZZ, MARA KF - VIVALDI x UNGARO, MYNOESKA - FIAMINGHO MS x DON TANGO B, MARADIN SV - FOR ROMANCE x JAZZ, MADDY - GO ON TOP MP x DREAM BOY, MARINKA - HERO x SIR OLDENBURG, MAGNIFICENT SENSE - SIXTH SENSE x NONSTOP

Gerelateerd

KWPN Veulenregistratie
Extra 2024

KWPN Veulenregistratie

Het KWPN biedt veulenregistratie aan, waarbij wij na registratie, alles voor u regelen. U kunt in één keer uw veulen registeren en daarmee heeft u ook het paspoort aangevraagd. De afstammingscontrole van de vader is als extra service toegevoegd. Daarnaast wordt uw veulen geschetst en gechipt* door een KWPN-paspoortconsulent en wordt uw veulen gemeld in de Nationale Database. Gedurende het eerste levensjaar van het veulen ontvangt u meerdere malen interessante mailings met relevante informatie voor uw veulen.
06:283 dagen geleden
Eindpresentatie dressuur, spring- en Gelderse hengsten
Livestreams
DressuurpaardenSpringpaardenGelderse paardenEvenementen

Eindpresentatie dressuur, spring- en Gelderse hengsten

Kijk live naar de eindpresentatie van de dressuur, spring- en Gelderse hengsten
Live4 uur geleden
veulenregistratie
Informatievideo's

veulenregistratie

Uw veulen is geboren, van harte gefeliciteerd! Wij vragen u om binnen 10 dagen na de geboorte via onze website het veulen aan te melden, zodat onze paspoortconsulent een bezoek kan inplannen. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat ziet u in deze video.
04:0512 dagen geleden
Webinar - Alles over de geboorte van je veulen
Extra
DressuurpaardenSpringpaardenTuigpaardenGelderse paardenEvenementen

Webinar - Alles over de geboorte van je veulen

Na elf maanden wachten is het eindelijk zover, je veulen staat op het punt om geboren te worden. Of het nu het eerste veulen van je merrie is of je een doorgewinterde fokker bent, het blijft een wonder om mee te maken. Elke fokker bereidt zich graag goed voor op de bevalling en daarom organiseert het KWPN op maandag 29 april, om 19:00 uur een webinar over de geboorte. Bij dierenarts en voortplantingsspecialist Esther Hovenga worden elk jaar behoorlijk wat veulens geboren. In dit webinar legt ze uit hoe je je kunt voorbereiden, wat je juist wel en juist niet kunt doen en waar je op moet letten om uiteindelijk een gezond veulen in de wei te hebben lopen. Want dat is waar elke fokker het voor doet. Hoe voer je merrie en veulen? Naast Esther Hovenga schuift ook Pleun Broeren, nutritionist bij Pavo, aan tafel. Broeren vertelt alles over het voeren van de merrie tot kort voor de geboorte en hoe je de merrie na de geboorte het beste kunt voeren. En hoe voer je nou eigenlijk een veulen? Genoomfokwaarde Ralph van Venrooij, Hoofd Fokkerijzaken, vertelt in dit webinair het een en ander over genoomfokwaarde D-OC. Genoomfokwaardes kunnen al als veulen worden onderzocht. Waarom zou je dat (niet) doen?
01:01:1614 dagen geleden